گردهمایی بزرگ استادان حوزه و دانشگاه شهرستان بردسیر

به مناسبت گرامیداشت 27 آذر ، روز وحدت حوزه و دانشگاه گردهمایی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه با ......

به مناسبت گرامیداشت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه گردهمایی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه با مشارکت مرکز آموزش عالی کشاورزی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه جامع علمی کاربردی و حوزه‌های علمیه شهرستان بردسیر ، و با حضور امام جمعه ، فرماندار شهرستان بردسیر و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد.

در این گردهمایی ابتدا جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای دکتر تارم امام جمعه شهرستان گفت: دشمنان، درصدد ایجاد تفرقه بین حوزه و دانشگاه هستند. وی  از وحدت به عنوان عامل موفقیت جامعه یاد کرد و گفت: «دشمنان، درصدد ایجاد تفرقه بین حوزه و دانشگاه هستند.

حجت الاسلام دکتر میثم تارم به تاکید حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و افزود: حضرت امام (ره) نسبت به همبستگی بین روحانیون و دانشگاهیان و لزوم توجه به توطئه‌های دشمنان هشدار داده‌اند.

وی  این گردهمایی را در همبستگی بیشتر بین حوزه و دانشگاه مهم دانست و گفت: اگر حوزه و دانشگاه با هم متحد باشند، جامعه‌ یکپارچه‌ای خواهیم داشت.

آقای دکتر تارم، وحدت حوزه و دانشگاه را در حفظ نظام اسلامی مهم دانست و از حضور دانشگاهیان و حوزویان بردسیر در این نشست قدردانی کرد.

پس از بیانات ایشان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ های آزاد اسلامی استان کرمان در گردهمایی بزرگ استادان حوزه و دانشگاه بردسیرگفت : وحدت حوزه و دانشگاه، سرنوشت ساز است و با اشاره به آیه شریفه «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا...» از وحدت به عنوان عامل سعادت جامعه نام برد و گفت: در طول تاریخ ایران، هر موقع که حوزه و دانشگاه با هم متحد بوده‌اند توانسته‌اند نقش مهمی در کشور ایفا کنند.

حجت الاسلام دکتر حمید انصاریان، افزود: پیشرفت‌های تشیع در دوره صفویه، نهضت مشروطه، ملی شدن صنعت نفت و پیروزی انقلاب اسلامی ناشی از اتحاد بین علما و دانشمندان بود. وی با اعلام اینکه در هر مقطعی که حوزه و دانشگاه از هم جدا شدند، آسیب زیادی به جامعه وارد شد گفت: وحدت حوزه و دانشگاه، سرنوشت ساز است.

وی با اعلام اینکه دشمن تلاش خود را برای ضربه‌زدن به این اتحاد دارد، راهکارهای خود را در مورد وحدت بیشتر حوزه و دانشگاه ارائه داد.

فرماندار بردسیر در گردهمایی بزرگ استادان حوزه و دانشگاه خواستار مشارکت استادان حوزه و دانشگاه در حل آسیب های اجتماعی شد. وی در گردهمایی بزرگ استادان حوزه و دانشگاه شهرستان به اهمیت این موضوع اشاره کرد و افزود: استادان حوزه و دانشگاه در مورد حل آسیب‌های اجتماعی مشارکت کنند.

مجید نجف پور، از اهتمام امام جمعه بردسیر و روسای مراکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و حوزه قدردانی کرد و افزود: حوزه و دانشگاه می‌توانند با ارائه راهکارها و انتقادها، دولت را در خدمت رسانی بهتر یاری رسانند.

در ادامه این نشست، اساتید حوزه و دانشگاه راهکارهای علمی وحدت حوزه و دانشگاه را مورد نقد و برسی قرار دادند.

پس از آن آقای دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی بردسیر ضمن تشکر از حضور امام جمعه و فرماندار و جناب آقای دکتر انصاری و سایر مهمانان جلسه گفت خوشبختانه مرکز آموزش عالی شهرستان بردسیر در زمینه گفتمان بین حوزه و دانشگاه و برگزاری جلسات وحدت حوزه و دانشگاه پیشگام بوده است وی خاطر نشان کردن برای عملی کردن وحدت حوزه و دانشگاه باید در مواردی حوزه از دانشگاه الگو بگیرد و در مواردی هم باید دانشگاه به حوزه تاسی نماید. که این موارد از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه می باشد و پس از آن خانم دکتر رضاقلی رئیس دانشگاه پیام نور نیز ضمن خیر مقدم به حاضرین پیشنهاد دادند که برای هرچه بهتر شدن وحدت حوزه و دانشگاه نیاز است این جلسات گردهمایی اساتید حوزه و دانشگاه را در طول سال نیز داشته باشیم و در پایان نیز از دانشجویان و اساتید برتر حوزه و دانشگاه تجلیل به عمل آمد و هم چنین از آقای مهندس نجف پور فرماندار شهرستان بردسیر به خاطر حمایت و پشتیبانی از این دو قشر فرهیخته حوزه و دانشگاه با اهداء یک لوح از طرف امام جمعه به نمایندگی از طرف حوزویان و دانشگاهیان تقدیر به عمل آمد.