گرامی داشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی برسیر، مراسم گرامی داشت چهل و یکمین سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین کرمانی امام جمعه شهرستان بردسیر، سرکار خانم رفیع پور رئیس مرکز اسناد جنوب شرق کشور و روسای مراکز آموزش عالی شهرستان و اعضاء هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان و هم چنین روسای سایر ادارت و نهادهای شهرستان، توسط کمیته دانشگاهیان شهرستان بردسیر در محل سالن دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر برگزار شد.

در ابتدا نماینده روسای دانشگاه ها، به نمایندگی از روسای مراکز آموزش عالی ضمن خیر مقدم به همه مدعوین حاضر در جلسه و تبریک و تهنیت به مناسبت ایام الله دهه فجر، یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی خصوصاً افتخار جهان اسلام، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را گرامی داشتند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین کرمانی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر فرمودند امروز به مناسبت وفات حضرت ام البنین (سلام اله علیها) به نام تکریم مادران و همسران شهداء نامگذاری شده است به همسران شهیدان رهنما، خسروی و موسی پور که در جلسه حضور داشتند خیر مقدم عرض نموده و گفتند: شهداء با شهادتشان به اجر و پاداش معنوی که آرزوی دیرینه آنها بوده رسیده اند و این همسران بزرگوار و مادران شهداء هستند که باید دوران سختی های بعد از شهادت عزیزانشان را تحمل بکنند.

به همین امر حضرت ام البنین که هم مادر شهید و هم همسر شهید حساب می شوند و ارادت خاصی همه ما شیعیان به ساحت مقدس این بانوی بزرگوار و خصوصاً فرزند رشیدشان حضرت عباس (ع) داریم نامگذاری خوبی در این روز برای تکریم مادران و همسران شهداء شده است.

ایشان افزود: قطعاً خداوند پاداش و اجر معنوی این بزرگواران را در روز قیامت و آخرت خواهد داد و با شهیدانشان محشور خواهند شد لذا کم ترین کاری که ما می توانیم انجام دهیم تکریم و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آن شهیدان والامقام و تجلیل از خانواده های ارجمندشان می باشد.

در ادامه نیز سرکار خانم رفیع پور رئیس مرکز اسناد رسانه جنوب شرق کشور با عرض تبریک و تنهیت دهه فجر و عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ایشان را افتخاری برای ایران و برای کرمان دانستند و گفتند که شناسنامه این مرد بزرگ را به عنوان سندی افتخار آمیز برای کشور در اسناد ملی به ثبت رسانده اند. وی گفت: انشاءالله که امروز از این سردار بزرگ اسلام درس بگیریم و تنها شعار ندهیم که پرچم سردار به زمین نخواهد افتاد. ایشان الگویی بودند از شرافت، انسانیت، سربلندی، عزت و اقتدار و امروزه باید الگو سازی کنیم از این شهید بزرگ برای جوانان و تنها به بردن نام ایشان اکتفا نکنیم و به جوانانی که انقلاب را درک نکرده اند بگوییم چرا سردار دلها، محبوب دلها بودند و بگوییم که اینان آثار انقلاب بوده اند و پرورش یافته مکتب امام خمینی (ره) و دیدیم که چگونه بعضی ها جانشان را در راه ایشان نثار کردند. در ادامه وی گفت: هرچه را که ما می بینیم برگرفته از اسناد است و از اسنادی است که بعد و قبل از انقلاب بر جای مانده است. مرکز اسناد رسانه آمادگی خود را برای جمع آوری سندهایی که ارزش ریالی و معنوی داشته باشند را دارد و از عموم مردم خواستند که چنانچه سندی تاریخی و با ارزشی از سالیان گذشته دارند آنها را به جای نگهداری در خانه ها به مرکز اسناد ملی بسپارند تا به این طریق در حفظ هویت ملی کشورمان ایران عزیز نقش مهمی را ایفا کرده باشیم و به نسل آینده بیاموزیم چگونه باید زندگی کنیم و چگونه باید از گذشته ها درس عبرت بگیریم.

در پایان مراسم نیز با اهداء لوح تقدیر و یادبود از همسران شهداء سلمان رهنماء حسین خسروی، اسفندیار موسی پور تجلیل به عمل آمد.