پیام تبریک رییس مرکز به دانشجویان جدیدالورود

سپاس خداوند کریم را كه هر ساله با فرا رسيدن ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوي زندگي و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجويان و دانش پژوهان معطّر مي گردند.

مقدم شما ره پويان علم و دانش گلباران، و مرکز آموزش عالی بردسیر به افتخار قدومتان نور باران باد.
تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعليم و تربيت گرامي داشته و آغاز سال تحصيلي جديد را به همة دانشگاهيان عزيز، و بويژه دانشجويان جديدالورود تبريك و تهنيت مي گويم.

اميد است اين تقارن و هم زماني خجسته، آغازي بر يك حركت پرشتاب علمي و شكوفائي و بالندگي كشور عزيزمان باشد
بد نیست بدانیم دانشگاه شهید باهنر که جزء دانشگاههای بسیار خوب کشور می باشد با نیت خیر شادروان مهندس علیرضا افضلی پور و بانو فاخره صبا در کرمان بنا شده است و همین امر باعث می شود که دانشجویان، استادان این دانشگاه با تلاشی مضاعف و با تكيه بر توانمندي ها و استعدادهاي خود، و با استفاده از ظرفيت هاي علمي و پژوهشي دانشگاه، در محيطي پر نشاط به فعاليت علمي پرداخته و حضور حقيقي و تأثير گذار خود را در عرصه هاي علمي و فرهنگي جامعه به اثبات برسانند.
بي شك توليد علم آميخته با ايمان اصلي ترين رسالت مجموعه دانشگاهي مي باشد و براي نيل به اين آرمان متعالي و ايجاد دانشگاه تمدن ساز مي بايست روحيه علم محوري بر جامعه مسلط شود، و لازمه اين مهّم تلاش و كوشش شما عزيزان در دانشگاه مي باشد.
از درگاه خداوند سبحان براي تمامي دانشجویان در سال تحصيلي جديد، موفقيت، بهروزي و سلامتی آرزو مي نمايم.

دکتر مهدی نقی زاده
سرپرست مرکز آموزش عالی