نشست هم اندیشی حوزویان و دانشگاهیان شهرستان بردسیر با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، نشست هم اندیشی حوزویان و دانشگاهیان شهرستان با محوریت موضوع گام دوم انقلاب از بیانات مقام معظم رهبری ، به میزبانی امام جمعه شهرستان بردسیر و در دفتر ایشان برگزار شد.

در این نشست که روسای مراکز آموزش عالی شهرستان و حوزه های علمیه برادران و خواهران شرکت داشتند در ابتدا جناب حجت ااسلام و المسلمین کرمانی ضمن خیر مقدم به حضار در جلسه با عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام علی النقی فرمودند بهترین راه، راه ولایت و در مسیر اهل بیت قدم گذاشتن است و اگر کسانی در این مسیر گام بردارند با یاری اهل بیت شکست ناپذیر خواهند بود. وی افزود هم اکنون چهل سال از عمر انقلاب اسلامی با همه خوبی ها، بدی ها، افتخارات و کاستی ها گذشته است و در کنار این انقلاب سایر انقلاب های دیگر نیز نظیر انقلاب فرانسه تشکیل شده است اما تنها انقلابی که توانسته است چهل سال دوام داشته باشد انقلاب اسلامی ایران بوده بطوریکه خود استکبار جهانی و دشمنان نظام هم باور نداشته اند که این انقلاب بتواند چهل سال ماندگاری داشته باشد.

ایشان گفت: در شروع دهه ی دوم انقلاب، رهبر فرزانه انقلاب بیانییه ای را تحت عنوان « گام دوم انقلاب» بیان نمودند که می شود گفت ملت ایران خصوصاً جوانان حال حاضر مخاطبان آن شناخته می شوند. امام جمعه شهرستان بردسیر افزود: به گفته رهبر انقلاب ما این انقلاب را بدون هیچ گونه تجربه و اندوخته ای از نقطه صفر آغاز کرده و تا بدین جا رسانده ایم، لذا در طول مدت این چهل سال برای شروع گام دوم تجارب بسیاری اندوخته و می توانیم از گذشته خود به خوبی برای رشد و ارتقاء در آینده استفاده کنیم. رهبر انقلاب برای آینده راهکارهای بسیار خوبی ارائه نمودند و حتی فرموده اند که برای این بیانیه بسیار زحمت کشیده شده و از مخاطبان خود خواسته اند که آن را مطالعه و دنبال نمایند.  به همین مناسبت این نشست هم اندیشی در راستای فرامین مقام معظم رهبری تشکیل گردیده تا با عمل و تفکر در بیانیه گام دوم انقلاب شاهد رشد و عظمت هر چه بیشتر نظام و پیشرفت انقلاب باشیم.

در ادامه نیز حضار حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود در مورد گام دوم انقلاب بیان نمودند و در پایان مقرر شد که زیر نظر شورای فرهنگی و انقلاب شهرستان کارگروه هایی تشکیل و در مورد موضوعات مختلف بیانیه به بحث و تبادل نظر پرداخته شود.