مراسم گرامی داشت 27 آذرماه، روز وحدت حوزه و دانشگاه در شهرستان بردسیر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، به مناسبت سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح، مراسم گرامی داشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، با همکاری مراکز آموزش عالی شهرستان بردسیر و حوزه های علمیه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین کرمانی امام جمعه شهرستان بردسیر، مهندس نجف پور فرماندار شهرستان بردسیر و همچنین اساتید و روسای حوزه و دانشگاه، و جمعی از مسئولین در محل دفتر امام جمعه شهرستان برگزار گردید.

ابتدا حجت الاسلام و المسلمین اناری رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) به نیابت از حوزویان و دانشگاهیان به حاضرین خیر مقدم گفتند و پس از آن حجت الاسلام والمسلمین کرمانی ضمن عرض خیر مقدم به همه حاضرین در جلسه گفت: یکی از ویژگی های شهید مفتح، گرفتن ارتباط قوی با جوانان و دانشجویانی بود که در پی گرفتن پیام دین با زبان روز بوده اند و قدرت خاصی در این زمینه داشتند. یکی از دلایل نامگذاری این روز هم به همین علت می باشد، کما اینکه این خصوصیت در شهید بهشتی و شهید مطهری هم وجود داشته، اما در ایشان نمود خاصی داشت و توانستند به این طریق پایه های وحدت میان حوزه و دانشگاه را ایجاد کنند.

ایشان افزود: در کشور دوتا جریان علمی و تحصیلی وجود دارد که یکی از آنها مربوط به جنبه های ارزشی جامعه است که مربوط به حوزه می باشد که این جریان را متبلور و احیاء کند که همان دین،‌ اخلاق و معارف اسلامی می باشد که کار حوزه است. جریان دوم مربوط به دانشگاه می باشد که علم دانشگاه باید در خدمت نیازهای روز جامعه باشد و برای پیشرفت نیاز به علومی می باشد که باید توسط دانشگاه محقق بشود. لذا کشور در صورتی می تواند قدرتمند باشد که هم بحث ارزش های اخلاقی در جامعه احیا شود و هم بحث نیاز های علمی جامعه تأمین گردد.

امام جمعه شهرستان بردسیر در ادامه گفت: از دیگر آثار و برکات وحدت حوزه و دانشگاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1-نزدیک شدن دانشگاه به ارزش های دینی

2- آگاهی حوزه از جدیدترین پیشرفت های علمی

3- شکست نقشه های دشمن، زیرا انقلاب ما انقلاب وحدت است و تا زمانی وحدت وجود داشته باشد نقشه های دشمن با شکست مواجه می شود.

4- سازندگی و رفع نیازمندیهای جامعه

سپس آقای مهندس نجف پور فرماندار شهرستان بردسیر ضمن تبریک روز  ۲۷ آذر به دانشگاهیان و حوزویان گفت:  شاخص‌ترین قسمت وصیت نامه حضرت امام (ره) اشاره به وحدت حوزه و دانشگاه می‌باشد اکنون وحدت باید وحدت نرم افزاری باشد تا بتواند در بهبود وضعیت معیشتی مردم تاثیر گذار باشد خصوصاً اینکه، بردسیر به سمت صنعتی شدن در حال پیشرفت می باشد و این وحدت نرم افزاری باید تأثیر خود را بگذارد.

در ادامه آقای دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیرضمن خیر مقدم به حاضرین جلسه، با توجه به فرارسیدن سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، یاد و خاطره آن شهید والا مقام را گرامی داشتند.

وی گفت اگر حمایت های همیشگی حاج آقای کرمانی و مهندس نجف پور، از توسعه دانشکده کشاورزی نبود این دانشکده نمی توانست جایگاه فعلی را داشته باشد .

ایشان همچنین ماه آذر را به دلیل اینکه مناسبت های مختلفی از جمله 16 آذر( روز دانشجو) و هفته پژوهش  و 27 آذر (روز وحدت حوزه و دانشگاه) دارد، ماه دانشگاهیان نامیدند که باید گرامی داشته شود.

وی گفت: اگر ما انقلاب را همانند قلعه و دژی محکم در نظر بگیریم وظیفه آحاد ملت حفاظت از آن می باشد و تنها راه حفاظت از آن، همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند، وحدت کلمه می باشد و همواره بر وحدت کلمه تأکید می­ کردند.  همچنین وحدت میان حوزه و دانشگاه و وحدت میان شیعه و سنی ( هفته وحدت) درب های ورودی این قلعه می باشند که آسیب پذیرترین قسمت انقلاب می­ باشند در صورتیکه از آن غفلت شود، زیرا دشمنان تنها راه نفوذ به این قلعه را بر هم زدن وحدت میان مسلمانان و وحدت میان حوزویان و دانشگاهیان می ­دانند و هیچ موقع از این دشمنی دست بر نخواهند داشت.

دکتر نقی زاده افزود: رهبر فقید انقلاب می فرمایند "وحدت حوزه و دانشگاه یعنی وحدت در هدف، و هدف این است که همه با هم به سمت ایجاد یک جامعه­ ی اسلامی مستقل و پیشرفته حرکت کنیم". وحدت حوزه و دانشگاه می تواند ما را در این مسیر هدایت کند تا به هدف نهایی برسیم و این وحدت مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب نیز می باشد. البته در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه از اول انقلاب تاکنون قطعاً آسیب هایی وجود داشته است که باید مورد توجه قرار گیرد و بر طرف شود که از جمله آن می­توان به موانع معرفتی، موانع روانی و موانع ساختاری اشاره نمود.

رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با اشاره به اینکه حوزه و دانشگاه مراکز پرورش خوراک فکری و علمی جامعه بوده و وحدت این دو مرکز سبب پویایی نسل جوان کشور در مقابله با تهاجم فرهنگی خواهد شد، گفت: این گفتمان سبب ایجاد فضایی آزاد و صمیمی در رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه دانشجویان و طلاب می شود و ما باید در برنامه های دانشگاه، معنویت، اخلاق و رفتن به سمت دانشگاه های نسل سوم یعنی دانشگاه های کار آفرین را، در اولویت قرار دهیم.

در ادامه نیز تعدادی از حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و خواستار تداوم ادامه برگزاری جلسات مشترک میان حوزه های علمیه و مراکز آموزش عالی در شهرستان شدند.

در انتهای مراسم به رسم ادب و احترام، از طرف رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، از زحمات مهندس نجف پور، فرماندار شهرستان بردسیر که در جهت اخذ سند مرکز آموزش عالی بردسیر و همچنین واگذاری یک هکتار زمین در بهترین موقعیت مکانی شهرستان به این مرکز همکاری داشته اند، با اهداء لوح یادبود تجلیل و قدردانی شد.