مراسم گرامی داشت روز دانشجو در شهرستان بردسیر

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر مراسم گرامی داشت روز دانشجو، با حضور حجت الاسلام والمسلمین کرمانی امام جمعه شهرستان بردسیر، مهندس وفایی معاون فرماندار، دکتر نقی زاده رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، معاونین دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولین شهرستان و همچنین اعضاء هیأت علمی، اساتید و دانشجویان دانشکده کشاورزی بردسیر و دانشگاه آزاد اسلامی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر نقی زاده، به نیابت از روسای مراکز آموزش عالی شهرستان بردسیر گفتند: قبل از هر سخن، روز دانشجو را به دانشجویان عزیز تبریک عرض می گویم و هم چنین فرا رسیدن هفته پژوهش را به اساتید و دانشجویان گرامی تبریک می گویم، هم چنین خیر مقدم دارم خدمت اساتید، دانشجویان عزیز و سایر مدعوین محترمی که در مراسم گرامیداشت روز دانشجو شرکت نموده اند. خیر مقدم ویژه دارم خدمت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای کرمانی امام جمعه پرتلاش، ساعی و مردمی شهرستان و هم چنین معاون محترم سیاسی و امنیتی فرمانداری جناب آقای مهندس وفایی، جانشین نیروی انتظامی  و حجت الاسلام سازندگی ریاست محترم سازمان تبلیغات و سایر بزرگوارانی که دعوت جامعه دانشگاهی را جهت شرکت در مراسم روز دانشجو پذیرفته اند.

همه ما می دانیم 16آذر سرآغاز و نقطه عطف جنبش های دانشجویی است. جنبش دانشجویی به معنای حضور همه دانشجویان در عرصه فرهنگ و سیاست است، 16 آذر سال 1332 درخششی خاص داشت. و دانشجویان شریعت رضوی ، قندچی، بزرگ نیا ، دانشجویان خون خفه ای که پرچم حرکت دانشجویی را به اهتزاز در آوردند.

دانشجویان دیروز، اساتید امروز ما هستند و همین اساتید، الگوی دانشجویان در مسائل رفتاری و دینی هستند که سطح فرهنگی جامعه هم متأثر از رفتار همین دانشجویان می باشد. بنابراین می بینیم که سطح فرهنگی جامعه متاثر از دانشگاه می باشد بنابراین لازم است که دانشگاه جلوتر از جامعه حرکت کند تا جامعه ای پویا داشته باشیم امروز ما از نسل اول دانشگاه که وظیفه اش فقط آموزش علمی بود فاصله گرفته ایم و ماندن در آموزش محض، خسرانی غیر قابل بخشش و خیانتی به نسل جدید است.

امروز حداقل انتظار جامعه از دانشگاه این است که دانش آموخته ای تحویل دهیم که علاوه بر تخصص علمی، مهارت های فرهنگی، اجتماعی ، سیاسی و دینی هم داشته باشد ولی من معتقدم که باید فراتر از این حرکت کنیم با توجه به جنگ اقتصادی که داریم ما نباید متکی به درآمدهای نفت باشیم، بلکه باید دانشگاه های کارآفرین داشته باشیم.

به نظر من ما امروز باید سمینارها و کنفرانس ها را از دانشگاه ها خارج کرده و برای جامعه بگذاریم تا بتوانیم ارتباط بین صنعت و دانشگاه و جامعه را برقرار کنیم در این صورت می توانیم در مقابل تحریم و جنگ اقتصادی که به ما تحمیل شده است موفق باشیم .

رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر افزود: دانشجویی زمان و مکان نمی شناسد و نباید به یک دوره خاص و به یک مکان خاص محدود شود. فرمایش حضرت رسول اکرم (ص) که می فرمایند: "اطلبوا العلم ولو بالصین " موید همین مطلب است.

ایشان در پایان هم اشاره ای به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) داشتند که فرموده اند، لازم است دانشجو از بینش و تحلیل سیاسی قوی و مشارکت سیاسی سازنده برخوردار باشد. ولی از سیاست بازی و افتادن در دام جنجال های سیاسی و جناحی بپرهیزد. در محیط دانشگاه نقد منصفانه و متقابلاً نقد پذیری متواضعانه هر دو لازم است. جوان دانشجو در محیط علمی باید ذهنش و زبانش باز باشد، نقد کند، البته منصفانه باشد نقد را با عیب جویی و با عصبانیت و بهانه گیری نباید اشتباه کرد. اما نقد باید کرد، در این حال نقدپذیر هم باید بود.

پس بنابراین دانشجویان ما با توجه به سخنان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، باید هم نقدپذیر و هم مطالبه گر باشند.

در پایان مجدد این روز و در کل تمام ایام دانشجویی که فرصتی بی بدیل و ارزشمند است را به همه دانشجویان عزیزمان تبریک می گوییم و برای رشد همه جانبه این عزیزان از خداوند متعال آرزوی توفیق دارم.

در ادامه نیز جناب حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر کرمانی روز دانشجو را به دانشجویان و دانشگاهیان تبریک عرض نمودند و تأکید کردند که دانش باید همراه با تعلیم و تربیت باشد. به گونه ای که در قرآن کریم اول به تزکیه نفس سفارش شده و سپس به تعلیم و دانش، و از همه اساتید و دانشجویان خواستند که در کنار علم آموزی به مسائل تربیتی و فرهنگی نیز توجه ویژه داشته باشند.

سپس حضار در مراسم با آش و کیک روز دانشجو که به همین مناسبت تدارک دیده شده بود پذیرایی شدند. در ادامه مسابقات ورزشی طناب کشی برای آقایون و دارت برای خانم ها برگزار گردید و نفرات برتر انتخاب و جوایزی به آنها اهداء شد.

در پایان مراسم نیز از اساتید و دانشجویان برتر در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی و پژوهشی با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد که سرکارخانم دکتر نسیبه پورقاسمیان به عنوان استاد پژوهشگر برتر و خانم مهندس مرضیه خسروی به عنوان دانشجوی پژوهشگر برتر مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر انتخاب شدند.