مراسم جشن و بزرگداشت روز دانشجو

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو مراسمی در تاریخ 21/9/97 ، با مشارکت مرکز آموزش عالی کشاورزی و دانشگاه پیام نور واحد بردسیر و با حضور امام جمعه شهرستان، معاون فرماندار و جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) شهرستان بردسیر برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین کرمانی، امام جمعه شهرستان بردسیر در این مراسم گفت: تحصیل و تهذیب باید در کنار هم باشند.

ایشان یاد و خاطره سه شهید دانشجو را که در تاریخ 16 آذر ماه 1332، در دانشگاه تهران کشته شدند را گرامی داشت و در تشریح این روز افزود: پس از سقوط حکومت رضاشاه فعالیت های سیاسی در بین دانشجویان بسیار افزایش یافت. چند هفته پس از کودتای 28 مرداد 1332اعلام شد که روابط ایران و بریتانیا که در زمان نخست وزیری مصدق قطع شده بود از سر گرفته خواهد شد و ریچارد نیکسون نایب ریاست جمهوری وقت آمریکا برای دیدار رسمی به ایران خواهد آمد. این موضوع بهانه لازم برای اعتراضات را فراهم کرد و در 16 آذر دانشجویان فعال، به سخنرانی در کلاس های دانشگاه تهران پرداختند. دولت وقت برای سرکوب اعتراضات و ناآرامی ها و پیشگیری از وقایع بعدی تصمیم به سرکوب اعتراضات گرفت. که سربازان و نیروهای امنیتی به دانشگاه تهران آمدند و در دانشکده فنی اقدام به تیراندازی کردند که موجب کشته شدن سه دانشجو شد.

در واقع 16 آذر معیار خوبی برای ارزیابی میزان نفرت از حکومت استبدادی و توانایی و نفوذ مخالفان در بین روشنفکران، تبدیل شد. به همین جهت این روز از همان زمان همچنان از اهمیت تاریخی برجسته ای در ایران برخوردار بوده و بنام روز دانشجو نامگذاری گردید.

امام جمعه شهرستان گفت: در دانشگاهها سعی شود اساتید علاوه بر تحصیل علم و آموزش به دانشجویان، تهذیب را نیز در کنار علم آموزی داشته باشند زیرا در قرآن کریم تحصیل همراه با تزکیه آمده است و حتی در برخی از آیات ابتدا به تزکیه و سپس به تعلیم سفارش شده است.