مراسم تقدیر از استادان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر

گزارش مراسم تقدیر از استادان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
 همزمان با هفته معلم و به منظور گرامیداشت مقام استاد شهید دکتر مرتضی مطهری و همچنین قدردانی از استادان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، نشست صمیمی با حضور مسئولین محترم شهرستان و کارکنان این مرکز در روز یکشنبه مورخ 19/2/95 برگزارگردید .

در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر نقی زاده سرپرست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک هفته معلم به حاضران در جلسه گزارشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی مرکز را در طی سالهای گذشته ارائه و خواستار اهتمام مسئولین شهرستان جهت رفع مشکلات مرکز شدند.

پس از آن تعدادی از استادان ضمن تشکر از زحمات مدیریت دانشکده به خاطر اهتمامی که جهت رفع مشکلات دانشکده داشته اند، دیدگاههای خود را  پیرامون راهکارهای ارتقاء سطح آموزشی مرکز ارائه نمودند.

پس از شنیدن نقطه نظرات اعضاء هیأت علمی مرکز جناب حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای دکتر تارم نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان ضمن تبریک هفته معلم به استادان مطالبی پیرامون اهمیت تعلیم و تربیت در اسلام بیان داشتند ، پس از ایشان آقای مهندس صادقی فرماندار محترم شهرستان نیز ضمن تبریک هفته معلم به استادان دانشکده ، اشاره ای به جایگاه و مقام معلم داشته و ایشان هم از مشکلات موجود در مرکز ، از جمله نداشتن فضای فیزیکی مناسب و همچنین نبود زمین مناسب جهت ساخت و ساز و نداشتن اعتبار عمرانی برای مرکز اشاره کردند و در نهایت قول دادند که  جهت پیگیری و رفع موانع موجود نماینده ای را جهت همکاری با دانشکده تعیین نمایند تا مشکلات فوق از طریق رایزنی با ادارات شهرستان برطرف شود.
لازم به ذکر است در این مراسم علاوه بر امام جمعه محترم و فرماندار محترم ، شهردار محترم و اعضاء شورای شهر نیز حضور داشتند .در پایان ضمن تقدیر از استادان مرکز، مسئولین شهرستان از آزمایشگاه های دانشکده بازدید و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر توسط امام جمعه محترم شهرستان در محل سلف سرویس دانشجویی حضور و جهت صرف ناهار مهمان دانشجویان بودند .

لازم به ذکر است که مسئولین شهرستان همواره در تعامل سازنده در کنار مرکز آموزش عالی شهرستان بوده و این خود یکی از نقاط قوت آموزش عالی در این شهرستان می باشد.