مراسم تقدير از دانشجويان نمونه

در مراسم تقدير از دانشجويان نمونه دانشگاه از دو نفر از دانشجويان نمونه مركز آموزش عالي بردسير هم تقدير شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم اختتاميه ي هفته ي خوابگاه هاي دانشجويي همراه با تقدير از دانشجويان نمونه ي علمي ، پژوهشي، فرهنگي از ظهر امروز ( دوشنبه 21 ارديبهشت ماه 94) در تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.
اين مراسم كه با همكاري مشترك معاونت هاي پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي و اجتماعي برگزار گرديد .
در آغاز اين مراسم ، پس از تلاوت قرآن توسط قاري مير جليلي ، پخش نماهنگ مرحوم افضلي پور، دكتر نظري، معاون دانشجويي به عنوان اولين سخنران ضمن عرض خير مقدم توضيحاتي در مورد فعاليت هاي انجام شده در هفته ي خوابگاه ارائه داد.همچنين ايشان در مورد چگونگي انتخاب دانشجويان نمونه دانشگاه اظهار داشت : بر اساس آيين نامه ي انتخاب دانشجويان نمونه و معيارهاي تعيين شده ( از جمله فعاليت هاي آموزشي ، پژوهشي، ورزشي ، هنري ، ادبي ، تعداد مقالات ، معدل، المپيادهاي علمي ، رفتار و اخلاق و ... ) مجموعا 31 دانشجو از بين دانشجويان دانشگاه انتخاب شدند كه از اين تعداد 6 نفر به
سطح كشوري راه يافتند.

در ادامه نماهنگي در مورد بازسازي خوابگاه هاي دانشجويي در تابستان 93 براي حضار پخش شد و سپس دكتر بصيري ، معاون فرهنگي و اجتماعي ، ضمن اشاره به چهلمين سال تأسيس دانشگاه اظهار داشت : امسال بيش از 100 برنامه ي فرهنگي به اين مناسبت برگزار خواهد شد.

وي با قدرداني از تلاش هاي انجام شده در بازسازي خوابگاه ها ، افزود: از آنجايي كه خوابگاه محلي براي رشد انديشه ها و تعامل افكار متنوع و در يك كلام ، يك نهاد فرهنگي است بايد فضاي خوابگاه را جدي بگيريم و براي بهتر شدن آن تلاش كنيم.
سپس گروه موسيقي آوا ، برنامه هاي خود را اجرا كردند و در پايان جوايزي به دانشجويان نمونه دانشگاهي و دانشجويان نمونه خوابگاهي اهدا شد كه آقاي محمد حمزه نژاد و خانم اشرف السادات فاطمي نيز از دانشجويان بردسير به عنوان دانشجويان
نمونه انتخاب و لوح تقدير دريافت كردند.