فارغ التحصیلی اولین دانشجوی مقطع ارشد مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر

نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر به صورت مجازی در سامانه elearn از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در دانشکده کشاورزی بردسیر تحت عنوان ‌‏« ‏بررسی خواص آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی عصاره های مختلف استخراج شده از تفاله موم زنبور عسل، دانه ی زنیان و برگ مریم گلی و پونه» دفاع کرد.‏

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، سرکار خانم مهندس الهه اسدی دانشجوی ‏کارشناسی ارشد ‏گیاهان دارویی با موفقیت از موضوع پایان نامه خود با عنوان « بررسی خواص آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی عصاره های مختلف استخراج شده از تفاله موم زنبور عسل، دانه ی زنیان و برگ مریم گلی و پونه» با کسب ‏نمره 20 و درجه عالی دفاع کرد. ‏برگزاری این جلسه مطابق با ضوابط جدید دفاع از پایان‌نامه‌ها، در هماهنگی با سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا و ﺑﻪ‌ﻣﻨﻈﻮر ﻣﺮاﻗﺒﺖ از ﺳﻠﺎﻣﺘﯽ جامعه داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ، به صورت ارتباط مجازی با داوران، در تاریخ 9 اسفندماه 1399 صورت گرفت.

در ابتدای جلسه دکتر مهدی نقی زاده، رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر از مسئولانی ‏که جلسه ‏دفاع خانم مهندس الهه اسدی را با استفاده از امکانات نوین در بستر فضای مجازی ‏برنامه ریزی کرده‌اند و هم چنین از حضور اساتید راهنما، مشاور ،داور و اساتید مهمان و سایر دانشجویان شرکت کننده در جلسه، تقدیر و تشکر ‏نمود و پس از آن در خصوص ضرورت ایجاد این رشته در شهرستان بردسیر توضیحاتی را ارائه کردند.

در ادامه سرکار خانم دکتر نسیبه پورقاسمیان به عنوان استاد راهنما توضیحاتی درباره پایان نامه، اهداف و ‏روش تحقیق آن ارائه کرد و از تلاش‌های دانشجو در جهت انجام پژوهش میان ‏رشته‌ای تقدیر نمود.‏ یادآوری می شود از این پایان نامه یک مقاله علمی، پژوهشی و هم چنین مقاله همایشی چاپ شده است.

پس از آن سرکار خانم مهندس الهه اسدی پایان‌نامه خود را ارائه کرد و آقایان دکتر روح اله مرادی و دکتر هادی ابراهیم نژاد به‌ عنوان داوران داخلی به بررسی و نقد پایان نامه و سئوال از دانشجو پرداختند.‏
همچنین اساتید مشاور پایان نامه ، جناب آقای دکتر غلامحسین شهیدی و سرکار خانم دکتر محبوبه باقری ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط ‏دانشجو، ‏پایان‌نامه را مورد نقد و ارزیابی قرار دادند، لازم به ذکر است پروفسور شهیدی استاد مشاور این دانشجو، از اساتید برجسته دانشگاه شهید باهنر می باشند که دارای چند جایزه­ ی علمی از مراکز مختلف، از جمله برنده جایزه افضلی پور می باشند. ایشان تحقیق و پایان نامه خانم مهندس اسدی را کار ستودنی و در سطح بسیار عالی توصیف کردند و در پایان پس از بحث و تبادل و نظرخواهی، نمره پایان نامه 20 و با درجه ‏عالی اعلام گردید.