راهنمای استفاده از سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه (LMS)

راهنمای استفاده از سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی مجازی دانشگاه ویژه اساتید محترم: (لطفاً جهت دانلود فیلم روی عبارت زیر کلیک نمایید)

LMS_Guide_for_Professors.mp4

راهنمای استفاده از سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی مجازی دانشگاه ویژه دانشجویان محترم: (لطفاً جهت دانلود فیلم روی عبارت زیر کلیک نمایید)

LMS_Guide_For_Students.mp4

جهت مشاهده نکات مهم جهت استفاده از کلاس مجازی برای اساتید و دانشجویان اینجا کلیک کنید.

اطلاعیهقابل توجه اساتید گرامی:

نام کاربری و کلمه عبوراساتید، شماره استاد در سامانه گلستان می باشد. لطفا برای فعالسازی با دفترآموزشهای آزاد و مجازی تماس بگیرید. همچنین شماره درس مورد نظرجهت ارائه بصورت مجازی را از طریق شماره های، 31322712 یا 31322713 به دفتر آموزشهای آزاد و مجازی اعلام نمایید.

اطلاعیه: قابل توجه دانشجویان گرامی:

نام کاربری دانشجویان شماره دانشجویی و کلمه عبور آنها کد ملی می باشد (کسانی که کد ملی آنها با صفر شروع می شود بدون صفر وارد نمایند).

نام کاربری دانشجویان اتباع غیر ایرانی شماره دانشجویی و کلمه عبور آنها 1تا6 می باشد.