دیدار رییس دانشکده کشاورزی و رییس دانشگاه پیام نور شهرستان بردسیر با امام جمعه جدید شهرستان

در پی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کرمانی به سمت امام جمعه جدید شهرستان بردسیر، در تاریخ 97/7/29 مسئولین مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و دانشگاه پیام نور برای عرض تبریک و دیدار با ایشان در دفتر امام جمعه حضور بهم رساندند.

در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر نقی زاده مسئولیت خطیر امامت جمعه شهرستان بردسیر را به حجت الاسلام و المسلمین کرمانی، تبریک گفته و سپس گزارشی از وضعیت این مرکز از ابتدا تاکنون ارائه نمودند. ایشان ضمن قدردانی از زحمات حجت الاسلام و المسلمین تارم امام جمعه سابق این شهرستان، بخاطر توجه ویژه ای که  به مراکز آموزش عالی شهرستان داشتند، خواستار ادامه این روند از طرف حجت الاسلام و المسلمین کرمانی شدند.

سپس سرکار خانم دکتر رضا قلی گزارشی از وضعیت دانشگاه پیام نور ارائه نمودند. در پایان نیز حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کرمانی ضمن ابراز خوشبختی از اینکه در جمع فرهیختگان می باشند گفت نسبت به دانشگاهیان و حوزویان که از اقشار تحصیل کرده جامعه می باشند عنایت ویژه دارد. وی هم چنین اشاره ای به آیه 2 سوره جمعه  " وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَبَ وَالْحِکْمَةَ وَ إِنْ کَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُبِینٍ"  کرد و فرمودند که در قرآن نیزدر ابتدا به تزکیه و سپس به تعلیم سفارش شده است.

لذا توصیه می کنم تزکیه و تعلیم را  در کنار هم برای دانشجویان داشته باشید. ایشان خاطر نشان کرد حتماً در مراکز آموزش عالی سعی در کیفی سازی باشد و در کنار تدریس به اخلاق دانشجویان نیز توجه شود. وی گفت خطر کسی که علم داشته باشد ولی اخلاق نداشته باشد به مراتب بیشتر از کسی است نه علم داشته باشند و نه اخلاق. بنابراین تزکیه و تعلیم باید در کنار هم باشد و حتی تزکیه مقدم بر تعلیم است.

وی در پایان ضمن قدردانی مجدد از حضور دانشگاهیان قول دادند در آینده نزدیک از مراکز آموزش عالی شهرستان بازدید و با دانشگاهیان دیدار خواهند داشت. وی هم چنین اعلام آمادگی خود را در جهت حل مشکلات مراکز آموزش عالی در شهرستان اعلام نمود و افزودند که از هرگونه کمکی دریغ نخواهند کرد.