دیدار آقای دکتر نقی زاده با آقای مهندس نجف پور، فرماندار شهرستان بردسیر

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، به مناسبت هفته دولت، رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با فرماندار محترم شهرستان بردسیر، جناب آقای مهندس نجف پور دیدار داشتند. دراین دیدار، ابتدا آقای دکتر نقی زاده ضمن تبریک هفته دولت به آقای مهندس نجف پور، گزارشی از عملکرد مرکز آموزش عالی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و عمرانی ارائه نمودند و از آقای مهندس نجف پور به جهت حمایت هایی که در جهت واگذاری زمین و ساختمان به مرکز داشته اند تشکر نمودند. وی گفت با حمایت های جناب عالی بعد از ده سال از راه اندازی این مرکز، در سال جاری زمین و ساختمان مناسب به این مرکز واگذار شده است. وی همچنین خواستار ادامه حمایت فرماندار از این مرکز در جهت توسعه مرکز خصوصاً گشایش رشته های جدید و جذب اعتبار از طریق نمایندگان برای این مرکز شدند.

پس از آن آفای مهندس نجف پور ضمن تشکر از تلاش های رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر بیان داشت: خوشبختانه در این شهرستان همدلی بین مسئولین در حد اعلای خود است و بنده هم به عنوان نماینده دولت، تمامی سعی و تلاش خود را در جهت برطرف شدن مشکلات شهرستان و دانشکده خواهم داشت.

در پایان این دیدار هم لوح تقدیری که توسط ریاست محترم دانشگاه شهید باهنر کرمان در جهت حمایت های همیشگی آقای مهندس نجف پور از مرکز تهیه شده بود، توسط آقای دکتر نقی زاده به آقای مهندس نجف پور اهداء شد.