حضور دانشجویان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در مراسم بزرگداشت و راهپیمایی یوم الله 13 آبان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، مراسم بزرگداشت و راهپیمایی یوم الله 13 آبان با حضور حجت الاسلام والمسلمین کرمانی امام جمعه شهرستان، مهندس نجف پور فرماندار، اعضای شورای اداری، روسای مراکز آموزش عالی و همچنین با حضور پرشکوه دانش آموزان، دانشجویان و آحاد امت ولایی در شهرستان بردسیر برگزار شد.

در ابتدای مراسم گروه سرود مدرسه فرهیختگان به اجرای سرود پرداختند. سپس حجت الاسلام و المسلمین کرمانی در این مراسم با اشاره به حوادث تاریخی در 13 آبان ماه خاطر نشان کرد: عدم دخالت آمریکا در امورات جمهوری اسلامی ایران نشان دهنده شکست این شیطان بزرگ است.تنها حربه و آخرین اقدام آمریکا همیشه تحریم بوده است که با مقاومت مردم ولایت مدار این حربه نیز تأثیر ناپذیر خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در چهل سال انقلاب صدها مورد پیداست که آمریکا بدنبال نفوذ خود مانند قبل از انقلاب بوده است که به توفیق الهی و حضور به موقع مردم امکان پذیر نشده و نخواهد شد. وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که آمریکا امروزه از چهل سال قبل ضعیف تر شده است اظهار داشت: امروز با بد عهدی آمریکا و زیر پا گذاشتن معاهدات بین المللی بر همه آشکار است که شعار مرگ بر آمریکا مرگ بر خوی استکبارستیزی اوست.

در پایان، این مراسم با قرائت قطعنامه یوم الله 13 آبان و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل توسط دانشجویان به پایان رسید.