حضور دانشجویان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در راهپیمایی یوم الله 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی

مراسم گرامیداشت یوم الله سیزده آبان با حضور امام جمعه محترم شهرستان بردسیر، مسئولین شهرستان و دانشجویان، دانش آموزان و سایر اقشار مردم در شهرستان بردسیر برگزار شد. در این مراسم اقشار مختلف مردم ضمن راهپیمایی از میدان امام خمینی (ره) تا میدان آزادی خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی به معرض نمایش گذاشتند.

پس از آن جناب آقای دکتر نخعی دادستان محترم شهرستان بردسیر از حضور پر شکوه مردم در مراسم سیزده آبان تشکر و قدرانی کردند. ایشان ضمن بیان مناسبت این روز از جمله تبعید امام (ره) و تسخیر لانه جاسوسی اعلام داشتند که آمریکا همواره در طول 40 سال گذشته عداوت و دشمنی خود را به اشکال مختلف به معرض نمایش گذاشته است. از جمله می توان به سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران و برنامه ریزی جهت شروع جنگ تحمیلی و صدها مورد دیگر که همه شان از دشمنی آمریکا نسبت به ملت انقلابی ایران است اشاره کرد و  سپس اشاره ای هم به دستگیری سرکرده آمد نیوز داشتند که با اطلاعات فوق سری دستگاههای امنیتی و با کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این امر مهم تحقق یافته و همواره شکست آمریکا را بدنبال داشته و خواهد داشت.ایشان گفت دشمن با همه عنادی که نسبت به نظام جمهوری اسلامی داشته است  در طول این چهار دهه هیچ گاه موفق نبوده و ایران امروز ایران دهه شصت نیست. از جمله پیروزی های دیگر می توان به سرنگونی پهباد آمریکایی توسط دلاور مردان نیروی سپاه اشاره کرد و آن را یک موفقیت بزرگ قلمداد کردند و افزودند: امروزه ایرانیان با مبارزه ای که با دشمن خود آمریکا داشته اند، توانسته است گام های موثری در پیشرفت خود داشته باشند. در پایان هم از حضور پرشور مردم شهرستان بردسیر تشکر و قدردانی کردند. پایان مراسم نیز به منظور خشم و انزجار از هر گونه ظلم و ستم پرچم انگلیس و آمریکا توسط دانشجویان بسیجی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر به آتش کشیده شد.