جلسه توجیهی ورودی های جدید 98

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود این مرکز در سال 98، با حضور اساتید و دانشجویان در محل مزرعه بعثت شهرستان بردسیر برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا آقای دکتر نقی زاده ضمن عرض خیر مقدم و عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ابا عبداله الحسین(ع) به حضار و گرامیداشت یاد و خاطره مهندس افضلی پور و بانو فاخره صبا، بنیان گذاران دانشگاه در کرمان، و بیان خاطره ای از شادروان مهندس افضلی پور در ارتباط با تاسیس دانشگاه در کرمان، از دانشجویان خواستند که از فرصت های به دست آمده به نحوه احسن در جهت نیل به اهدافی که شادروان مهندس افضلی پور آرزو می کردند گام های اساسی بردارید. وی گفت مهندس افضلی پور همواره می­فرمودند ما باید دانشجوی کارآفرین تربیت کنیم نه دانشجوی پشت میز نشین.

وی ماه محرم را فرصت مناسبی برای خودشناسی و شناخت قیام امام حسین(ع) بیان کردند. ایشان گفت: خودشناسی در واقع مقدمه خودسازی است و امیدوارم در این ایام شرایطی را مهیا کنیم تا زمینه خودسازی در ما فراهم شود.

وی سپس گزارش مختصری از وضعیت آموزش عالی بردسیر ارائه نمودند، و در ادامه آئین نامه های آموزشی و انضباطی را به دانشجویان متذکر شدند.پس از سخنرانی رئیس مرکز، جلسه پرسش  و پاسخ با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد، و به سوالات دانشجویان در زمینه های مختلف آموزشی پاسخ گفتند.

در پایان مراسم، بین دانشجویان پسر و دختر به صورت جداگانه مسابقه دارت برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی اهداء شد. ضمناً در این جلسه از برترین های سومین دوره جشنواره غذاهای بومی، محلی و شیرینی های سنتی که در ترم قبل برگزار شده بود و همچنین دانشجویان برتر سال تحصیلی 98- 97 نیز با اهداء لوح تقدیر شد.