برگزاری نشست مشترک شورای اداری و روابط عمومی شهرستان بردسیر

به مناسبت 27 اردیبهشت ماه و گرامیداشت روز جهانی روابط عمومی، جلسه شورای اداری و روابط عمومی شهرستان بردسیر به صورت مشترک در سالن کنفرانس فرمانداری شهرستان برگزار شد.

امام جمعه شهرستان بردسیر:

روابط عمومی ها، پیشگام و زمینه ساز تمام فعالیت ها هستند.

امام جمعه محترم شهرستان بردسیر با تاکید براینکه ابرقدرت‌های جهان با استفاده از ابزار رسانه، برخی کشورها را تسخیر کرده‌اند گفت: روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه، پیشگام و زمینه‌ساز تمام فعالیت‌ها هستند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر میثم تارم در نشست مشترک «شورای اداری» و «روابط عمومی» شهرستان بردسیر که در راستای هم‌اندیشی درباره توسعه‌ فعالیت‌های روابط عمومی‌ها با حضور فرماندار، روسای ادارات، روسای مراکز آموزش عالی و مسئولان روابط عمومی نهادها در فرمانداری تشکیل شد افزود: امروزه، جهان بر اساس اطلاعات و رسانه‌ها اداره می شود.

وی افزود، شناخت مخاطب، چگونگی تعامل با دیگران و انعکاس مطالب را از کارکردهای روابط عمومی‌ها برشمرد و افزود: مخاطب شناسی می‌تواند باعث پیشرفت امر شود.

دکتر تارم با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: برای هرچیز بهاری است و بهار قرآن، ماه رمضان است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه ماه رمضان، ماه خداست افزود: اخلاصی که در ماه رمضان است، در هیچ عبادتی نیست.

در پایان این جلسه نیز از روابط عمومی های فعال دستگاه های اجرایی شهرستان با اهداء لوح تقدیر گردید.