برگزاری مراسم یوم الله 13 آبان

برگزاری مراسم یوم الله 13 آبان ، روز مبارزه با استکبار جهانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمزه رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، در شهرستان بردسیر برگزار گردید.

مراسم گرامی داشت یوم الله سیزده آبان با حضور جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حمزه، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر، امام جمعه محترم شهرستان بردسیر، فرماندار، مسئولین شهرستان و دانشجویان، دانش آموزان و سایر اقشار مردم در شهرستان بردسیر برگزار شد.

در این مراسم اقشار مختلف مردم ضمن راهپیمایی از میدان آزادی به سوی میدان امام خمینی (ره) خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی به معرض نمایش گذاشتند.
پس از آن جناب آقای دکتر تارم امام جمعه محترم شهرستان بردسیر ضمن خیر مقدم به جناب آقای دکتر حمزه، از حضور پر شکوه مردم در مراسم سیزده آبان تشکر و قدرانی کردند. پس از ایشان جناب آقای دکتر حمزه ضمن بیان مناسبت این روز از جمله تبعید امام (ره) و تسخیر لانه جاسوسی اعلام داشتند که آمریکا همواره در طول 40 سال گذشته عداوت و دشمنی خود را به اشکال مختلف به معرض نمایش گذاشته است. از جمله می توان به هواپیمای مسافربری ایران و برنامه ریزی جهت شروع جنگ تحمیلی و صدها مورد دیگر که همه شان از دشمنی آمریکا نسبت به ملت انقلابی ایران است اشاره کرد و هم چنین ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که در دیدار با دانشجویان فرمودند که آمریکا در طول تاریخ به آنهایی که به آمریکا اعتماد کرده اند ضربات مهلکی زده است از جمله کودتای 28 مرداد می باشد که آمریکا بر علیه دکتر مصدق انجام دادند. با اینکه دکتر مصدق به آنها اعتماد کرد ولی آنها نسبت به طراحی و برنامه ریزی جهت سقوط ایشان اقدام نمودند.

ایشان سپس اشاره ای هم به مقاله روزنامه نگار مصری داشتند که با همه عنادی که نسبت به نظام جمهوری اسلامی داشته است وضعیت ایران و مصر را مورد مقایسه قرار داده و گفته است، همواره به واسطه حمایت های آمریکایی ها ضربه خورده ایم ولی ایرانیان با مبارزه ای که با دشمن خود آمریکا داشته اند، توانسته اند گام های موثری در پیشرفت خود داشته باشند. و در پایان هم از حضور پرشور مردم شهرستان بردسیر تشکر و قدردانی کردند.

پس از پایان مراسم جناب آقای دکتر حمزه به اتفاق امام جمعه شهرستان بردسیر در دیدار سرزده ای که از مرکز آموزش عالی داشتند از نزدیک پای صحبت های دانشجویان نشستند و پس از آن ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشکده در جلسه ای که با حضور مسئولین دانشکده برگزار شد شرکت نمودند.