برگزاری جلسه کمیسیون دانشجویی به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر جلسه مشترک کمیسیون دانشجویی دانشگاه های شهرستان به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و با حضور مهندس وفایی معاون فرماندار، دکتر نقی زاده رئیس مرکزآموزش عالی کشاورزی بردسیر، خانم دکتر رضا قلی رئیس دانشگاه پیام نور ، نماینده دانشگاه آزاداسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی ، انجمن های علمی دانشجویان، بسیج دانشجویی دانشگاه ها، اساتید و سایر تشکل های دانشجویی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان بردسیر برگزار گردید.

در ابتدا آقای مهندس وفایی، ضمن عرض تبریک روز دانشجو و خیر مقدم به همه­ ی دانشگاهیان و فرهیختگان علمی، مناسبت روز دانشجو و اتفاقات افتاده در16 آذر سال 1332را تشریح نمودند و بیان کردند که باید قدر شناس و قدردان معلم اول، یعنی پدر و مادر و سپس استادان و فرهیختگان باشیم. وی فرمودند که نقش دانشجویان به عنوان اهالی فکر و نظر، برجسته بوده و همواره مسئولان باید نظر خاصی بر روی قشر دانشجو داشته باشند.

در ادامه جناب آقای دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ضمن عرض تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان و اساتید، یاد و خاطره شادروان مهندس افضلی پور و بانو فاخره صبا بنیان گذاران دانشگاه در استان کرمان را گرامی داشتند. وی گفت مطالبه رهبری در دیدار با دانشجویان، اساتید و نخبگان علمی کشور همیشه شتاب دادن به توسعه علمی کشور می باشد و دانشکده کشاورزی هم در این زمینه تمام تلاش خود را بر اساس هدف مذکور وگسترش فرهنگ و علم بنیان نهاده است بطوریکه دانشجویانی از این مرکز توانسته اند به عنوان دانشجو و پژوهشگر برتر در میان دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان انتخاب و یا با کسب رتبه های برتر در آزمون های مقاطع بالاتر پذیرفته شوند. وی هم چنین از حمایت های بی دریغ جناب آقای حسن پور نماینده پرتلاش و ساعی مردم فهیم شهرستان بردسیر و سیرجان ، جناب آقای دکتر تارم امام جمعه اسبق شهرستان و حجت الاسلام و المسلمین کرمانی امام جمعه فعلی و جناب آقای مهندس نجف پور فرماندار محترم که در زمینه توسعه مراکز دانشگاهی شهرستان خصوصاً مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر اهتمام ویژه ای داشته اند تشکر و قدردانی و سپس گزارش مختصری از فعالیت های حاضر در مرکز را ارائه نمودند.

وی آزمایشگاه های تخصصی مرکز را به عنوان آزمایشگاه برتر استان در زمینه مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان و آمادگی این مرکز را جهت هرگونه همکاری های بین دانشگاهی با سایر مراکز آموزش عالی شهرستان اعلام نمودند .

در ادامه نیز سرکار خانم دکتر رضا قلی رئیس دانشگاه پیام نور و آقای دکتر شجاعی نماینده دانشگاه آزاد از فعالیت این دانشگاه ها گزارشاتی ارائه نمودند .

در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ میان نمایندگان دانشجویان و تشکل های دانشجویی با روسای مراکز، در رابطه با مشکلات موجود و ارائه راهکارهای مناسب برگزار شد.