برگزاری جلسه توجیهی نودانشجویان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر بصورت وبینار و مجازی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان این مرکز، با حضور مسئولین دانشکده به صورت وبینار و مجازی برگزار شد. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر نقی زاده، رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان برای آن ها آرزوی موفقیت و سلامتی داشتند. ایشان در سخنان خود ابراز امیدواری نمودند که با از بین رفتن ویروس کرونا، دوباره شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه ها باشیم و ما امروز قدر آن روزها را بیش تر می دانیم. در ادامه­ ی جلسه جناب آقای دکتر مرادی مدیر گروه تولیدات گیاهی ضمن معرفی اجمالی از تاریخچه و اساتید دانشکده، دانشجویان را با انواع سامانه های آموزش مجازی آشنا نمودند و توضیحات کاملی را در این زمینه برای دانشجویان بیان کردند. هم چنین در این جلسه جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با مقررات آموزشی و تحصیلی، آیین نامه های آموزشی نیز برای نودانشجویان بیان شد و در پایان به سئوالات آن ها پاسخ داده شد.