برگزاری جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی توسط کمیته دانشگاهییان شهرستان بردسیر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، هم زمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و به همت دانشکده کشاورزی بردسیر، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور، جشن بزرگ انقلاب با حضور امام جمعه، فرماندار شهرستان ، روسای دانشگاه ها و ادارات و هم چنین اساتید و دانشجویان در این شهر برگزار شد. در ابتدای مراسم، پس از تلاوت قرآن کریم و بریدن کیک 40 سالگی انقلاب توسط مسئولین حاضر در جلسه، آقای دکتر نقی زاده رئیس دانشکده کشاورزی بردسیر به نمایندگی از طرف روسای دانشگاه ها و کمیته دانشگاهییان شهرستان، ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه خصوصاً امام جمعه و فرماندار شهرستان و تبریک ایام الله دهه­ ی مبارک فجر، و هم چنین تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، اشاره ای به بیانات مقام معظم رهبری داشتند که می فرمایند چهل سالگی انقلاب اسلامی دوران پیری انقلاب نیست، بلکه دوران پختگی و رشد و بالندگی و نشاط انقلاب اسلامی است، وی خاطر نشان کرد که رهبری همیشه به توانمدی قشر جوان و حضور آنها در صحنه های مدیریتی تاکید داشته و جوانان را سرمایه های ارزشمند و امید کشور می دانند.

ایشان هم چنین یادآور شد که مقام معظم رهبری می فرمایند: ان شاء الله جوانان عزیز ایران، کشور را بهتر از آن چیزی که در ذهن نسل قبلی بوده خواهند ساخت و پرچم استقلال و عزت و عظمت و شرافت کشور را بلندتر از گذشته به اهتزاز در خواهند آورد. دکتر نقی زاده گفت در این راستا نقش دانشگاهیان که بیشتر سرکار با قشر جوان دارند بر کسی پوشیده نیست، بنابراین ما دانشگاهیان وظیفه داریم دستاوردهای علمی دانشگاه ها را در طول چهل سال پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش بگذاریم و زمینه گفتمان بین نسلی را در حوزه انقلاب اسلامی، از طریق برگزاری سلسه نشست ها، کرسی ها و جلسات نقد و نظر پیرامون چهل سالگی انقلاب اسلامی در تقسیم بندهای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی برگزار نماییم.

رئیس دانشکده کشاورزی گفت برگزاری نمایشگاه هایی در رابطه با رشد آموزش عالی در دوران پس از انقلاب می تواند باعث فراهم نمودن زمینه انتقال تجارب استادان به دانشجویان شود، زیرا اکثر اساتید که در دوران انقلاب حضور داشته اند و اطلاع بهتری از موضوع دارند می توانند در انتقال تجارب انقلاب به دانشجویان نقش موثری را ایفاء نمایند. وی گفت: انقلاب اسلامی، انقلاب فکری و اندیشه است و امروز نیز صدور انقلاب با علم و فناوری محقق می شود که این وظیفه دانشگاهیان است. دانشگاه ها در واقع راهبر جریان روشنگری در جامعه هستند و در دفاع از آرمان های انقلاب باید پیش قراول باشند به همین جهت جامعه از دانشگاهیان انتظار حضور اثر بخش را دارند.

ایشان افزود در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری، دانشگاه ها باید از طریق برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و فلسفه پیروزی مردم، بصیرت مداری و نقش ولایت فقیه را در پیشرفت انقلاب اسلامی برای مردم تبیین نمایند. وی همچنین در پایان از حمایت های هم جانبه مسئولین شهرستان از دانشگاه ها تشکر و خواستار ادامه حمایت ها شدند.

در ادامه امام جمعه شهرستان بردسیر فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را تبریک گفت و افزود دشمن با تمامی توان خود قصد داشت نا کارآمدی نظام را تبلیغ کند که علی الرغم این هجمه ها، انقلاب اسلامی به چهل سالگی رشد و شکوفایی خود رسیده است.

حجت الاسلام علی اکبر کرمانی به پیشرفت های علمی کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت : صرف نظر از برخی کاستی ها که به دلیل تحریم ها و سوء مدیریت ها ایجاد شده، ایران در میان چهل آیتم جز ده کشور برتر جهان است.

وی از تمامی ارگانها، نهادها و دانشگاه ها خواست دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را به نسل جوان معرفی کنند و گفت: رمز موفقیت کشور، اتحاد است.

وی در پایان سخنان خود افزود: 22بهمن متعلق به جناح خاصی نیست بلکه متعلق به همه مردم است و ان شاالله امسال نیز پرشورتر از گذشته در این راهپیمایی حضور خواهیم یافت.