برگزاری جشن بزرگ دهه فجر انقلاب اسلامی

برگزاری جشن بزرگ دهه فجر انقلاب اسلامی توسط کمیته دانشگاهیان شهرستان بردسیر و همچنین برگزاری جشنواره شیرینی و کیک

همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و به همت دانشکده کشاورزی بردسیر، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی جشن بزرگ انقلاب با حضور امام جمعه بردسیر، فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی، روسای ادارات، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها در بردسیر برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، در جشن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی: حکومت جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه، در دنیا بی نظیر و استثنایی است. حکومت اسلامی و نظام ولایت مطلقه فقیه مبتنی بر مردم سالاری دینی است.

در این آیین، حجت الاسلام والمسلمین دکتر تارم، امام جمعه شهرستان بردسیر، یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و فجرآفرینان را گرامی داشت و گفت: «هدف اصلی حضرت امام خمینی (ره) از مبارزه با طاغوت، تشکیل حکومت اسلامی بود.» . دکتر تارم با اعلام اینکه انقلاب اسلامی ایران در جهان منحصر به فرد است افزود: «انقلاب اسلامی ایران، با سایر انقلاب ها قابل مقایسه نیست.»

وی با تاکید بر اینکه تشکیل حکومت اسلامی در 12 فروردین 1358 رسمیت یافت گفت: «حکومت جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه ، در دنیا بی نظیر و استثنایی است.»

عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان با تاکید بر اینکه حکومت ولایت فقیه برگرفته از متون شرعی است، افزود: «حکومت ولایت مطلقه فقیه در نهایت به پیامبران و خداوند منتهی می شود»

تارم با تاکید بر اینکه نظریه ولایت مطلقه فقیه نزد تمامی فقها یک نظریه پذیرفته شده است افزود: «حضرت امام خمینی(ره) با تاسیس حکومت اسلامی مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه، زمینه حکومت جهانی امام زمان (عج) را فراهم کردند.»

وی، حکومت اسلامی و نظام ولایت فقیه را مبتنی بر مردم سالاری دینی عنوان کرد و گفت: «انقلاب اسلامی، کوششی برای تحقق هدف مقدس تشکیل حکومت امام زمان (عج) است.»

ایشان تصریح کرد: « اسلام، یک دین سیاسی و الهی بوده و برای اجرای احکام و قوانین، نیازمند وجود حکومت اسلامی است.»

امام جمعه بردسیر، تشکیل حکومت اسلامی را لازمه اجرای دستورات الهی دانست و گفت: «حضرت امام خمینی (ره) با کمک مردم این حکومت را ایجاد کردند و وظیفه همه ما پاسداشت خون شهدا، حفظ و حراست از این نظام مقدس است.»

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، اجرای سرودهای انقلابی، پخش نماهنگ پیروزی انقلاب، مقاله خوانی و اجرای برنامه های فرهنگی، از سایر برنامه های این جشن بود و در پایان نیز از نفرات برتر مراکزآموزش عالی و  نفرات برتر شرکت کننده در جشنواره شیرینی و کیک با اهداء جوایز نفیسی قدردانی شد.