بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ، جشنواره غذاهای بومی ، محلی و شیرینی های سنتی ، به همت انجمن علمی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در محل دانشکده برگزار شد.
آقای دکتر نقی زاده رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی درباره این جشنواره فرمودند: هدف ما ایجاد شادی، نشاط و سلامت است و سعی کردیم با ایجاد این جشنواره زمینه آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و محلی را فرهم آوریم و همچنین توجه به سلامت و تغذیه سالم را در سفره ایرانی به نمایش بگذاریم. ایشان افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی فرصت بسیار خوبی برای آشنایی دانشجویان با غذاهای سالم است و سنتها و آئینها را به نسل جدید منتقل میکند.هم چنین برگزاری این جشنواره میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به دانشجویان باشد.
خانم دکتر باقری، عضو هیأت علمی و استاد مشاور انجمن علوم صنایع غذایی مرکز عنوان کردند که در این رویداد 22 نوع غذا ، دسر و نوشیدنی از مناطق مختلف استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و فارس عرضه شد و هیئت داوران متشکل از هفت نفر بر اساس سه فاکتور طعم، ظاهر و نحوه ارائه غذا و هم چنین وقت صرف شده جهت تهیه غذا به شرکت کنندگان در جشنواره امتیاز دادند.
در نهایت با جمع بندی امتیاز هیئت داوران جشنواره ، نفرات برتر به شرح ذیل معرفی شدند و هدایایی نیز به رسم یادبود به نفرات برتر اهدا شد.
رتبه اول: خانم علیمرادی و خانم رضایی منش بصورت مشترک
رتبه دوم: خانم غفاری
رتبه سوم: خانم رهنمای
لازم به ذکر است این جشنواره در سال های گذشته نیز به همت انجمن علمی گروه صنایع غذایی برگزار شده است و این دوره، سومین دوره برگزاری این جشنواره بوده است.