برگزاری آیین گرامی داشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در شهرستان بردسیر

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، به مناسبت 27 آذرماه سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، آیین گرامی داشت وحدت حوزه و دانشگاه با مشارکت مرکز آموزش عالی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه های علمیه برادران و خواهران، و با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، امام جمعه، معاون فرماندار و جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه در شهرستان بردسیر برگزار شد.

در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر تارم به نمایندگی از طرف مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه شهرستان بردسیر، ضمن عرض خیر مقدم به حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر حمزه، ریاست دفتر نهاد نماینذگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان و حضار در جلسه، یاد و خاطره آیت الله شهید مفتح رو گرامی داشت و گفت: بنا به حکم عقلی و شرعی و فرامین قرآنی و دستورات ائمه اطهار، وحدت از نیازهای ضروری جامعه بشری می باشد.

وی گفت: پیروزی در هشت سال دفاع مقدس و خنثی کردن توطئه های دشمنان را مرهون وحدت مردم با نظام دانست و خاطرنشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه می تواند الگویی برای اتحاد جامعه اسلامی و ایرانی باشد.

دکتر تارم، وجود نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها را حلقه وصل حوزه و دانشگاه دانست و افزود: دشمن، تمامی تلاش خود را برای ضربه زدن به این وحدت بکار گرفته است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، با گرامی داشت یاد و خاطره شهید آیت الله مفتح، یکی از مهم ترین دستاوردهای حضرت امام خمینی(ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است. وحدت حوزه و دانشگاه موجب پیشرفت کشور می شود.وی افزود: شهید مفتح منادی وحدت حوزه و دانشگاه است.

حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر حمزه با تأکید بر اینکه نگاه حوزه و عالم به علوم تجربی، نگاهی الهی است، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه باید در رویکرد صورت بگیرد. دیدگاه های مختلفی در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه می باشد که می توان با برپایی جلسات مشترک، منظم و مستمر میان اساتید حوزه و دانشگاه کمک فراوانی به وحدت و یکپارچگی این دو قشر کرد.

وی پذیرش دیدگاه های مختلف را گامی موثر در اتحاد حوزه و دانشگاه دانست و گفت: حوزویان و دانشگاهیان باید با وظایف یکدیگر بیشترآشنا بشوند و یکی دیگر از عوامل موثر دراین زمینه را افزایش ظرفیت تحمل و انتقاد پذیری دانست.

ایشان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص وحدت میان حوزه و دانشگاه به لزوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی اشاره کرد و گفت: بسیاری از سوالات و ابهامات از طریق گفتگو قابل حل خواهند بود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنرافزود: حوزویان باید با وسعت بینش و نگرش پویا، تخصص گرایی و استفاده از روش های جدید را در دستور کار خود قرار دهند که این امر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته است.

به همین تناسب نیز دانشگاهیان باید با تلاش در آموختن و کسب اخلاص و ایثار و معنویت، ارتباط بیشتری با جامعه و دانشجویان برقرار کنند و در کنار تعلیم به تزکیه نیز پرداخته شود زیرا این دو در قرآن کریم با هم امده اند و تزکیه و تعلیم در کنار هم تأثیر گذاری بیشتری خواهند داشت. ایشان همچنین به سند اسلامی شدن دانشگاهها اشاره کرد و خواستار اجرایی شدن آن در دانشگاه ها شد.

پس از بیانات آقای دکتر حمزه، آقای دکتر نقی زاده ریاست مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه خصوصا آقای دکتر حمزه و همچنین امام جمعه شهرستان و معاون فرماندار، مراتب تشکر و قدردانی خود را از آقای دکتر حمزه به خاطر حضور در جمع دانشگاهیان و حوزویان شهرستان بردسیر اعلام کرده و پس از آن گزارشی از برگزاری جلسات وحدت حوزه و دانشگاه در سال های گذشته و دستاوردهای این جلسات، ارائه نمودند.

وی همچنین از آقای دکتر حمزه درخواست نمودند که حمایت های خود را در جهت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی بین اساتید حوزه و دانشگاه در شهرستان بردسیر داشته باشند. پس از بیانات رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر آقای دکتر حمزه، پاسخگوی پرسش های حاضرین در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه بودند. در پایان هم لوح سپاسی از طرف برگزارکنندگان این جلسه توسط آقای دکتر تارم به نمایندگی از طرف مراکز آموزش عالی، تقدیم دکتر حمزه گردید.