بازدید سرزده امام جمعه شهرستان بردسیر از مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبرکرمانی، امام جمعه محترم شهرستان بردسیر به همراه آقای رمضان زاده رییس ستاد نماز جمعه شهرستان بردسیر،در روز یکشنبه مورخ 98/9/24، به صورت سر زده از مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای بازدید حجت الاسلام والمسلمین کرمانی از قسمت های مختلف دانشکده، آزمایشگاه ها، خوابگاه دانشجویی، گلخانه های آموزشی، سلف سرویس، پایگاه بسیج دانشجویی، نمازخانه و ساختمان اداری و آموزشی بازدید نمودند و در طی این بازدیدها با دانشجویان نیز دیدار و گفتگو کردند و سپس ضمن حضور در جمع صمیمانه اعضای هیأت علمی و کارمندان مرکز، از فضای همدلی و صمیمیتی که در میان مسئولین، همکاران و دانشجویان این دانشکده وجود دارد ابراز خرسندی کردند.

وی هم چنین خاطر نشان کرد که برای تبریک روز دانشجو وظیفه ام بود که خدمت دانشجو و دانشگاهیان برسم و از نزدیک این روز را تبریک بگویم. ایشان از عملکرد آقای دکتر نقی زاده، به دلیل فراهم نمودن امکانات کامل آزمایشگاهی، آموزشی و رفاهی برای دانشجویان که باعث رضایت دانشجویان نیز شده است تقدیر و تشکر نموده و خواستار تداوم این عملکرد و موفقیت در عرصه های علمی و فرهنگی شدند. ایشان همچنین اشاره ای به رفع کمبودها و نواقص احتمالی داشتند و آمادگی خود را در زمینه های مختلف جهت همکاری با دانشکده کشاورزی بردسیر اعلام نمودند.

در پایان نیز دکتر نقی زاده، رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ضمن تشکر از حضور امام جمعه محترم در دانشکده، ایشان را از مفاخر شهرستان نام بردند و افزودند: حجت الاسلام والمسلمین کرمانی همواره پشتیبان و حامی مراکز آموزش علمی و جامعه دانشگاهی شهرستان، خصوصاً دانشکده کشاورزی بردسیر بوده اند. وی حجت الاسلام کرمانی را نماد وحدت در شهرستان عنوان کردند و گفتند: قطعاً  اگر حمایت ها و همراهی مسئولین نبود، ما با مشکلات فراوانی روبرو می شدیم و گفت ان شاالله با تداوم حمایت ایشان، شاهد رشد و شکوفاهی بیشتر آموزش عالی و تبع آن رشد فرهنگی در شهرستان باشیم.

بازدید از پایگاه بسیج دانشجویی شهید حسین سعید

بازدید از سلف سرویس دانشجویی