انعقاد تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان و مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر به امضاء آقایان دکتر حسین نظام آبادی پور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید باهنر، دکتر حسین محبی رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و دکتر مهدی نقی زاده رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر رسید.

در همین راستا به منظور تبادل تفاهم نامه، جلسه مشترکی با حضور آقایان دکتر مهدی نقی زاده، دکتر هادی بیت الهی معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، دکتر عباس سیوندی پور مدیر کل دفتر گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و سرکار خانم دکتر حکیمه علومی مدیر کل امور پژوهشی پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، و سایر اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی بردسیر، در روز چهارشنبه در محل مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر تشکیل شد.

این تفاهم نامه جهت تقویت و توسعه همکاری های فیمابین با هدف دسترسی و به کارگیری امکانات و پتانسیل طرفین در اجرای خدمات آموزشی، طرح های پژوهشی و مطالعاتی، توسعه ای، کاربردی، مشاوره‌ای و خدمات فناورانه در موضوعات مرتبط با نیازهای طرفین منعقد شد.

رییس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در این جلسه که به میزبانی این مرکز برگزار شد، اظهارداشت: دانشکده کشاورزی بردسیر با قدمتی بیش از 12 سال و برخورداری از رشته های مهندسی کشاورزی، ظرفیت بسیار بالایی در امور پژوهشی داشته و بازتاب های مثبت این مهم، در دانشگاه شهید باهنر کرمان و کسب رتبه های برتر در فعالیت های پژوهشی، خود گواهی بر عملکرد خوب این مرکز علمی است.

دکتر مهدی نقی زاده بر لزوم اثرگذاری دانشگاه بر جامعه و صنعت تاکید و یادآور شد: این مرکز همواره سعی نموده است در امر پژوهش شرایط را برای همکاران هیأت علمی و دیگر همکاران فراهم نماید و در این راستا همواره پیشگام بوده است و یکی از اقدامات موثر و کاربردی مرکز در این راستا، تأسیس آزمایشگاه مجهز مرکزی برای این دانشکده بوده است که عضو شاعا است و با بهره گیری از پیشرفته ترین وسایل آزمایشگاهی در زمینه علوم صنایع غذایی، برای تحقق اهداف نوآورانه و فعالیت های پژوهشی و آموزشی اعضاء هیات علمی و دانشجویان، در این مرکز فراهم شده است. وی افزود: با توجه به طرح آمایش رشته ها که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده است و هم چنین ورود به عرصه دانشگاه های نسل چهارم، در می یابیم که صنعت باید در کنار دانشگاه قرار گیرد تا در بخش مسئولیت های اجتماعی بازخوردهای بهتر و مطلوب تری داشته باشد.

از مفاد این تفاهم نامه می توان به انجام طرح های تحقیقاتی و توسعه فناوری های مورد نیاز طرفین، ایجاد زمینه های مناسب جهت بهره گیری از توانمندی ها و خدمات متقابل، برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی مشترک، حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با موضوعات مشترک، برگزاری نشست های علمی و انتقال تجربیات و تبادل افکار اشاره کرد.هم چنین ارائه برنامه توسعه فناوری و مشاوره علمی و پژوهشی جهت انجام پروژ ه های تحقیقاتی، همکاری در ایجاد فرصت‌های مطالعاتی و دوره‌های تحصیلات تکمیلی، همکاری در خصوص معرفی اساتید و متخصصین مورد نیاز و همکاری در ایجاد رشته‌های تحصیلات تکمیلی از طریق ظرفیت طرح تعاون بین موسسات آموزش عالی، از دیگر مفاد این تفاهم نامه در حوزه همکاری های پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و پیشرفته کرمان و مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر است.

در ادامه جلسه، آقای دکتر بیت الهی در ابتدا از آقای دکتر نقی زاده به خاطر اینکه میزبان این جلسه و بانی انعقاد تفاهم نامه بوده اند تشکر و قدردانی نمودند و به صورت مختصر به معرفی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته پرداختند. ایشان گفت: مجموعه هایتک در دهه ۷۰ راه اندازی شده و دلیل راه اندازی این مجموعه هم ایجاد شبکه ملی و منطقه‌ای بوده که در سال ۸۵ دانشگاه تحصیلات تکمیلی هم به مجموعه اضافه شده و پارک علم و فناوری استان زیر نظر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته می باشد. دانشگاه دارای ۷۰ عضو هیأت علمی پژوهشی، ۷۰ عضو هیئت علمی آموزشی، ۵ عدد دانشکده و ۵ عدد پژوهشکده می باشد. میزان جذب اعتبارات ما از منابع بیرون در ارتباط با صنعت زیاد می باشد و از جمله اعتبارات علمی مجموعه می توان به تخصص و توان بالای اعضای هیئت علمی مجموعه اشاره نمود.

دکتر بیت الهی گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی دارای پتانسیل های بسیاری می باشد که اصلی‌ترین آن اعضای هیئت علمی جوان و پویا می باشد و تمام تکیه ما به همین اعضای هیئت علمی فعال است.

وی اشاره کرد: امکانات آزمایشگاهی دانشگاه در رشته های موجود بصورت کامل است و یکی از نقاط قوت برای همکاری با سایر دانشگاه ها حساب می شود. لذا هدف ما از این تفاهم نامه همکاری این است که نقاط قوت همدیگر را در جهت هم افزایی پیش ببریم و نقاط ضعف را پوشش بدهیم .

ایشان گفت: ارتباط بین دانشگاهی ما در این دهه رشد بسیار سریع و مناسبی داشته است و تمام زمینه ها برای همکاری بین طرفین وجود دارد. در  این راستا ما قادر خواهیم بود در مورد تفاهم نامه هایی که، جهت اهداف پژوهشی مشترک می باشند، با پژوهشکده مربوطه جلسات تخصصی برگزار کنیم. ایشان هم چنین از اعضاء هیأت علمی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر جهت بازدید از پژوهشگاه و نشست مشترک با اعضاء گروه کشاورزی پژوهشگاه دعوت به عمل آوردند.

وی هم چنین اظهار امیدواری کرد، این تفاهم نامه همکاری، یک تفاهم نامه عملیاتی باشد و در کنار هم و با پشتیبانی و پیگیری های دو طرف بتوانیم بندهای موجود در قرارداد را به شکل مطلوب عملیاتی و اجرایی بکنیم.

در پایان، آقای دکتر بیت الهی، آقای دکتر سیوندی پور و سرکار خانم دکتر علومی به همراه  آقای دکتر نقی زاده و سایر اعضاء هیأت علمی از مجموعه مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و تجهیزات و امکانات موجود در این مرکز بازدید به عمل آوردند.

bardsir bardsir
پست شده در ۱۴۰۰/۱۱/۷ ۰۴:۴۰