انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان جناب حجت السلام و المسلمین حاج آقای دکتر تارم به عنوان ریاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با حضور نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای حسن پور و فرماندار شهرستان بردسیر، ریاست دانشکده کشاورزی، پیام نور و جامع علمی کاربردی، مسئولین شهرستان و دیگر اقشار در روز شنبه مورخ 96/9/4 ، داخل سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید. در این مراسم  ابتدا جناب آقای دکتر خطیبی ریاست اسبق دانشگاه آزاد به ارائه گزارش عملکرد دوساله خود پرداختند رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در آیین تکریم و معارفه، موفقیت‌های کسب شده را لطف خدا و مرهون حمایت‌های مسئولان و تلاش و پشتکار استادان، دانشجویان و کارمندان دانست و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی، بدون کمک‌های دولتی توانسته نقش مهمی در توسعه کشور ایفا کند . خطیبی، «کار تیمی» را یکی از اصول رشد و موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر دانست و در پایان سخنان خود از  حامیان، مسئولان و دانشگاهیان در کسب این موفقیت قدردانی کرد.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با قدردانی از اهتمام دکتر وحید خطیبی، رئیس سابق این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به معنی واقعی کلمه نماد تحقق اصل 44 قانون اساسی است.

شهباز حسن پور، با قدردانی از بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی هم‌اکنون بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به شمار می‌رود.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی «هفته بسیج» را گرامی داشت و با اعلام اینکه «بسیج» یکی از باقیات و صالحات حضرت امام خمینی(ره) بود افزود: برخی مشکلات کشور ناشی از فاصله گرفتن از فرهنگ بسیج و بسیجی است.

وی با اشاره به اینکه به فرموده حضرت امام خمینی(ره) اگر مسئولين از بسیج غافل شوند به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت، تصریح کرد: در حالی که داعش تا 30 کیلومتری مرزهای ایران پیشروی کرده بود ولی درایت مقام معظم رهبری و حضور سردار حاج قاسم سلیمانی و وجود تفکر بسیجی موجب پیروزی در این نبرد شد.

حسن پور خواستار ترویج فرهنگ و تفکر شجره طیبه «بسیجی» شد و گفت: فرهنگ و تفکر بسیجی، نجات بخش است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، وحدت، هماهنگی و انسجام در شهرستان بردسیر را نقطه امیدی دانست و افزود: امروز بردسیر به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده است. حسن پور از بردسیر به عنوان یکی از ده شهر فولادی کشور نام برد و برای حجت الاسلام دکتر تارم، رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر آرزوی توفیق کرد.

سپس در ادامه نیز آقای دکتر منظری توکلی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کرمان سخنرانی نمودند. وی گفت: باید دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاهی کارآفرین و مولد تبدیل کنیم.

دکتر توکلی با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید؛ استفاده از نعمت‌های خداوند و شکرگزاری آن، تزکیه نفس و تعلیم و تربیت را مهم دانست و گفت: بنا به فرمایش حضرت علی(ع)، علم، قدرت و اقتدار به همراه دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، با تاکید بر اینکه دانشگاهیان با توسعه فعالیت‌های علمی پژوهشی باید به این حدیث امیرالمومنین(ع) اقتدا کنند افزود: دوران تدریس علوم مبتنی بر انتقال دانش به سرآمده و دانشگاهیان باید با انجام فعالیت‌های پژوهشی و تبدیل آن به فناوری و ایده، فرهنگ تولید علم به ثروت را محقق سازند
. منظری توکلی، تغییر و تحولات را لازمه پویایی دانست و از تلاش‌های دکتر وحید خطیبی، رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر تجلیل و با اهداء حکمی از سوی ریاست عالی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر میثم تارم را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر منصوب کرد.

در پایان مراسم نیز امام جمعه محترم شهرستان بردسیر جناب آقای دکتر تارم (عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر) ضمن حفظ سمت به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر انتخاب و حکم خود را دریافت نمودند.
رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در آیین تکریم و معارفه گفت. مدیریت توانمند و تلاش‌های خالصانه دکتر خطیبی، موجب رشد و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر میثم تارم، توفیق خدمت در جامعه دانشگاهی را مهم دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، بستر مناسبی را برای علاقه‌مندان به تحصیلات دانشگاهی فراهم کرده است. وی ابراز امیدواری کرد که حضور ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر می تواند محور تعامل هرچه بیشتر نیز با مرکز آموزش عالی را فراهم نماید و مرکز آموزش عالی بردسیر برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نموده است.